Werken bij Theater Klare Taal

Spelen
Lijkt het je fantastisch om bij een theatergroep te werken? Ben je niet bang om op het podium te staan én werk je graag samen? Dan is Theater Klare Taal zeker iets voor jou! Kom gerust op dinsdag of donderdag meespelen om te kijken of het echt iets is voor jou. We spelen op dinsdag en donderdag van 10:00 uur tot 15:00 uur. Is er vanuit beide kanten een goed gevoel, dan gaan we kijken welke plek je in de groep en in de producties zou kunnen innemen.

Interesse? Neem contact op met onze projectleider Marieke de Groot: mariekedegroot@driestroom.nl of bel naar 06 53 36 18 57

Regisseren
Interesse in het begeleiden van een productie? Dan horen we graag meer van je. Theater Klare Taal is altijd op zoek naar nieuwe begeleiders/regisseurs. Neem hiervoor contact op met artistiek leider Caro Wicher: c.wicher@artez.nl of bel naar 06  55 70 89 33.

Stage lopen
Binnen Theater Klare Taal hebben we ieder jaar ruimte voor meerdere stagiaires van diverse opleidingen. Heb jij een passie voor theater en volg je een relevantie opleiding? Kom dan ervaring op doen binnen onze bijzondere werkplek.

Wil jij bij ons stage lopen of wil je meer informatie? Neem contact op met Marieke de Groot: mariekedegroot@driestroom.nl of bel naar 06 53 36 18 57.