Vrienden van Driestroom

Stichting Vrienden van Driestroom zet zich in voor het alledaags geluk van cliënten van Driestroom en cliënten van zorgondernemers, verbonden aan Driestroom. Of het nu gaat om activiteiten, speeltoestellen, extra hulpmiddelen, een uitstapje of grotere projecten. Het zijn allemaal voorbeelden waar Vrienden van Driestroom graag haar financiële steun aan wil geven, omdat dit niet uit reguliere budgetten betaald kan worden. De steun van Vrienden van Driestroom is dan ook onmisbaar.

Zo hebben ze in de afgelopen jaren een Kojo-computer voor woonvorm de Daniël gerealiseerd, een waterpomp geplaatst bij Driestroomhuis de Hagedis, Twee robotkatten aangeschaft voor de verpleegafdelingen van Nijevelt en een professionele grasmachine gekocht voor Werkpost Groen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat zij Theater Klare Taal hebben kunnen voorzien van nieuwe apparatuur en instrumenten.

Iedereen kan Vriend worden
Iedereen kan Vriend van Driestroom worden; ouders, verwanten, medewerkers, samenwerkingspartners of belangstellenden. Ook kunt u als bedrijf Vriend van Driestroom worden. Iedereen die zich verbonden voelt met onze cliënten worden van harte uitgenodigd om Vriend van Driestroom te worden. Als u Vriend van Driestroom wordt, vragen ze u om een vrijwillige bijdrage te doen. Dit kan eenmalig, maandelijks of jaarlijks en welk bedrag u doneert, bepaalt u zelf. Meer informatie hierover volgt na uw aanmelding. Doordat het werk van Vrienden van Driestroom is ondergebracht in een aparte stichting, garanderen zij dat uw bijdrage niet aan andere uitgaven besteed wordt.

Wilt u ook Vriend van Driestroom worden? Neem dan contact op via het contactformulier en wij verwijzen jullie door naar het juiste adres.