Vakantie voorbij, aan de bak!

Het is alweer even geleden dat er voor de laatste keer een nieuwsbericht op deze website is gepubliceerd. Stil gezeten is er zeker niet dus we nemen jullie graag mee in de afgelopen maanden.

Ons eigen theater
Onze Open Dag op 14 mei was een groot succes! Het was de hele dag gezellig druk en iedereen vermaakte zich opperbest. Velen gezichten werden geschminkt, er werd actief aan de workshops meegedaan en al het moois van Triade werd goed verkocht. Het is niet uitgesloten dat hier een jaarlijks terugkomend evenement van wordt gemaakt. 😊

Wat ook erg leuk was waren de optredens voor de basisschool en de andere werkposten van Driestroom in onze eigen theater eind mei. Hoe gaaf is het dat we nu publiek bij ons ‘thuis’ kunnen uitnodigen?! Iedereen was erg enthousiast over de voorstelling en ons theater en een ding staat vast: het wordt alleen nog maar mooier!

Schouwburg ’t Mozaïek
We gaan verder naar juni. Op de tweede van de maand was het dan eindelijk zover. We speelden onze voorstelling Orpheus & Eurydice in de schouwburg ’t Mozaïek in Wijchen. Een onvergetelijke avond waar we eindelijk weer voor vrienden en familie konden spelen. Op zo’n avond merk je pas weer hoe fijn het is om hetgeen waar je maanden kei hard voor gewerkt hebt aan publiek kan laten zien. Over deze ‘verkering’ met ’t Mozaïek zal nog veel over geschreven worden!

Hoog bezoek: Theater Kamak
Vlak voor de zomer hebben we nog één uitspringende dag gehad. Theatergezelschap Kamak deed Theater Klare Taal aan tijdens hun tournee door het oosten. Een super leuke dag volgde. In de ochtend speelde Klare Taal nog eenmaal de voorstelling van Orpheus & Eurydice voor de spelers en begeleiding van Kamak en in de middag werden de rollen omgedraaid. Wat zagen ze er prachtig uit en de voorstelling zat vol humor. Na beide voorstellingen was er ruimte voor gesprek en de complimenten vlogen elkaar om de oren! Absoluut een dag om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar.

Juli en augustus zijn over het algemeen de rustigste maanden bij Klare Taal. Veel spelers en begeleiders genieten in deze periode van een welverdiende vakantie en de achterblijvers hebben een soort van zomerrooster. 😊 Inmiddels is het overgrote deel weer terug en hebben we de komende maanden alweer genoeg op de planning staan! Maar daarover…..,

later meer!

#Welkomterug #deZomervoorbij #Wehebbenerweerzinin