Theater Klare Taal zoekt nieuw talent! Wie durft?!

De verhuizing is achter de rug, we voelen ons thuis in Huis van de Wijk Triade en nu is het tijd om weer vooruit te kijken! Theater Klare Taal heeft de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en mooie voorstellingen mogen verzorgen. De komende jaren zullen alleen maar mooier worden met o.a. een spiksplinternieuwe eigen theaterzaal, nóg meer optredens buitenshuis en leuke en interessante samenwerkingen.

Hoewel de spelersgroep op dit moment groot genoeg is om noemenswaardige voorstellingen mee te maken zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Heb je altijd al gedroomd van een leven in de schijnwerpers? En houd je van dansen, zingen én acteren? Dan is Theater Klare Taal misschien wel iets voor jou!

Wat houd werken bij Theater Klare Taal in?
Iedere dinsdag en donderdag repeteren wij in ons eigen theater in Huis van de Wijk Triade in Elst. Een dag bestaat uit één deel muziek en twee delen theater. Voor, na en tussen de lessen door is er voldoende tijd om even tot rust te komen en lekker wat te eten en drinken. We streven er naar om minimaal 1 maar het liefst 2 grote producties per jaar te doen waarbij alle vrienden en familie uitgenodigd mogen worden om te komen kijken. Ook worden we regelmatig gevraagd om op te treden bij jubilea, openingen, bijzondere dagen zoals Kerstmis en diverse festivals. Het komt dus wel eens voor dat we ook in de avonden of de weekenden op de planken staan.

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar echte dans, zang, muziek en/of theaterliefhebbers die op dinsdag en donderdag onze groep willen komen versterken. Het is niet mogelijk om één van de twee dagen te komen omdat we altijd op beide dagen repeteren voor dezelfde voorstelling en je dus op beide dagen nodig bent. Het is niet erg als je nog weinig of zelfs geen ervaring hebt met het theater. Als je enthousiast en leergierig bent komt dat vast goed!

Ben je enthousiast geworden en zou je graag een keertje willen komen kijken? Of twijfel je of het theater iets voor je is? Maak dan in beide gevallen gebruik van een meeloopdag! Het makkelijkste is om te mailen naar theaterklaretaal@driestroom.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. En wie weet heb jij de volgende hoofdrol in één van onze voorstellingen!