Theater Klare Taal verhuist naar Elst!

Zoals de titel van dit bericht al duidelijk maakt gaat Theater Klare Taal verhuizen. Alwéér? Ja alweer! Wij van Theater Klare Taal denken, dromen, vragen en doen het in het groot. Wij willen groeien, grootser worden, meer mensen raken met onze voorstellingen, meer studenten een kans bieden om met ons bijzondere gezelschap te werken en uiteindelijk ook nóg meer inspirerende, bijzondere en creatieve mensen de gelegenheid te bieden om zich aan te sluiten bij Theater Klare Taal.

Om dit te bewerkstelligen hebben we meerdere nieuwe wegen in geslagen. Om te beginnen met een ruimte geheel voor ons zelf. Met uiteindelijk de mogelijkheid om voorstellingen te spelen, publiek uit te nodigen, zelf decor te maken en een licht- en geluidsplan te bouwen waar menig theatergroep jaloers op is. Op dit moment is er een groepje sterke en getalenteerde klussers hard aan het werk om in kleine stapjes onze droom werkelijkheid te laten worden. We hebben geen haast, zijn dankbaar voor alles wat er al gedaan is en houden ons einddoel in zicht:

[Theater Klare Taal]
Prins Hendrikstraat 5a | 6661 XL te Elst

De komende tijd houden we jullie op de hoogte van alle vorderingen rondom te verbouwing van onze nieuwe stek. Per 1 maart zullen we onze ruimte bij de Akker71 gaan verlaten en zullen wij onze intrede doen in Elst. De komende maanden zal deze ruimte meer en meer het uiterlijk van een echt theater krijgen en we kunnen niet wachten om deze aan jullie te laten zien! Uitnodigingen en updates coming soon…..