Theater Klare Taal presenteert Orpheus & Eurydice op 2 juni in ’t Mozaïek Wijchen

Op donderdag 2 juni speelt Theater Klare Taal haar voorstelling ‘Orpheus & Eurydice’ in ’t Mozaïek in Wijchen. Samen met theatergezelschap Reisgenoot en hun voorstelling ‘Golven zo hoog’ zorgen ze samen voor een avondvullend programma. Het wordt een bijzondere avond met twee speciale voorstellingen, ieder met hun eigen verhaal, ieder met hun eigen inclusiviteit en diversiteit, ieder met hun eigen publiek, of toch niet? Deze avond brengt diverse werelden samen en vormt zeker aanleiding tot bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken en unieke ervaringen.

Orpheus en Eurydice
Orpheus en Eurydice is een bewerking van het oude Griekse verhaal over de halfgod Orpheus en de nimf Eurydice. De beide geliefden verliezen elkaar wanneer Eurydice door de beet van een slang in de Onderwereld terecht komt. Orpheus gaat haar zoeken en weet haar uiteindelijk weer mee te krijgen naar de werkelijke wereld. Door een moment van twijfel houdt Orpheus zich niet aan de afspraak van Hades, de meester van de Onderwereld, en verliest hij voor de tweede keer zijn lief.

Theater Klare Taal verbeeldt dit tragische liefdesverhaal in een montage-voorstelling. De hoofdrollen worden door meerdere spelers vertolkt waardoor er een bijzonder schouwspel ontstaat met een prettige afwisseling tussen solisten en het ensemble.

Wil je deze bijzondere avond bijwonen en genieten van twee theatervoorstellingen? Dat kan! Tickets zijn verkrijgbaar voor € 17,50 p.p. inclusief pauzedrankje en te bestellen via: www.mozaiekwijchen.nl/theater/voorstellingen.