Theater Klare Taal helpt Gerard aan een trommel!

Afgelopen week zag één van onze begeleiders via Facebook de wens van Gerard om een eigen trommel te bezitten. Gerard, ook wel bekend als DJ en zanger Gerard, is een lokale bekendheid in Westervoort én fervent supporter van het eerste herenelftal van Sportclub Westervoort. Gerard laat geen thuiswedstrijd aan zich voorbij gaan en als het even kan gaat hij ook de uitwedstrijden graag mee. Vorig jaar mei tijdens de kampioenswedstrijd van bovengenoemd elftal kon Gerard al een trommel van ons lenen en trommelde daarmee eigenhandig de mannen naar een 5-1 overwinning en het daarbij horende kampioenschap!🔥

.

Die dag smaakte naar meer en vandaar de wens van Gerard om een eigen trommel te hebben zodat hij deze bij nog veel meer momenten mee kan nemen!

Wij als Theater Klare Taal hebben in de afgelopen jaren meerdere instrumenten gedoneerd gekregen, waar we ontzettend blij mee zijn. Dit brengt ons op het punt dat we soms ook iets voor anderen terug kunnen doen. We besloten dat we wel een trommel bij het Theater konden missen en hebben hem met trots aan Gerard geschonken.

Toen onze collega-werkpost Huis van de Wijk Triade hoorde van onze plannen wilden zij ook graag hun steentje bijdragen. Speciaal voor Gerard hebben zij een instrumentenharnas gemaakt! En zeg nou zelf, staat het hem niet fantastisch?!