Theater Klare Taal bij het MEANWHILE Festival van ArtEZ

Van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2024 vindt het MEANWHILE theaterfestival plaats. MEANWHILE; MADE IN PROCESS is het jaarlijks terugkerend theaterfestival van de opleiding artisteducator in theater. Het is het festival waar pogingen ook kijkwaardige momenten zijn. Op MEANWHILE programmeren we voorstellingen, probeersels, tussentijdse maaksels, module presentaties, lucture performances, het moment en verbindende gesprekken. Bovendien proosten we op het 50-jarig jubileum van de opleiding en gaan we in gesprek over wat de verandering van docent theater naar artisteducator in theater te weeg brengt. (bron: www.artez.nl)

Op dinsdag 16 april was het o.a. de beurt aan Theater Klare Taal. Met 2 voorstellingen + één generale repetitie op één dag was het een pittige dag voor onze spelers. Gelukkig werd er goed voor ons gezorgd en stond er tussen de voorstellingen in een heerlijke maaltijd voor ons klaar. Ook het weerzien met (oud)studenten, docenten en voormalig begeleiders van Klare Taal was een leuke bijkomstigheid. Wat volgde waren twee zeer geslaagde optredens met enthousiast publiek en zichtbaar blije spelers! Ze hebben van begin tot eind genoten.

Aanstaande donderdag is de allerlaatste open voorstelling van ‘Een soort van liefdesverhaal..’. Er zijn nog kaarten beschikbaar! Reserveer je kaartje(s) via theaterklaretaal@driestroom.nl