Spelers Klare Taal kunnen naast acteren ook goed voetballen!

Begin september stond in het teken van voetbal! Geënthousiasmeerd door het WK Vrouwenvoetbal een maand eerder had Theater Klare Taal maar liefst 2 voetbaltoernooien op het programma staan! 

Vrijdag 1 september: 4×4 Driestroomtoernooi
Het jaarlijkse Driestroom voetbaltoernooi staat garant voor plezier, sportiviteit, gezelligheid en natuurlijk de wil om te winnen. Theater Klare Taal – gemixt met Werkpost DrieGasthuizen – wist vriend en vijand te verbazen door de eerste wedstrijd met wel 10-0 te winnen. Werkelijk iedere speler had wel een keer gescoord. Dat voetbal een spelletje is waar winst en verlies dicht bij elkaar liggen bleek wel doordat we de 2de wedstrijd direct met 5-1 verloren. Zo wisselden winst en verlies elkaar gedurende de dag af en werd er trots een 3de plaats behaald. Nog veel belangrijker was dat de Sportiviteitsbeker ook naar Theater Klare Taal ging!! Een geslaagde en gezellige voetbaldag.

Dinsdag 5 september: G-Trofee toernooi bij Vitesse
Wat waren de spelers enthousiast toen ze hoorden dat ze naar het trainingscomplex van profclub Vitesse gingen. Op uitnodiging van Pieter de Winter (Spero +) deden we mee aan dit toernooi. Met 2 teams gingen we de strijd aan tegen 18 anderen. Het niveauverschil was soms erg groot wat ook hier resulteerde in hele verschillende uitslagen maar dat drukte de pret zeker niet. Het was lekker weer (bloedheet), iedereen had goede zin en als kers op de taart kwam ook de hele selectie van Vitesse nog even langs!! Met een 11de en 6de plaats hebben onze theaterspelers het erg goed gedaan. 😀