Open Dag Huis van de Wijk Triade en Theater Klare Taal een daverend succes!

Zaterdag 14 mei openden Huis van de Wijk Triade en Theater Klare Taal voor het eerst hun deuren voor publiek. Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder van Gemeente Overbetuwe verzorgde de opening op deze zonnige zaterdag. Tijdens zijn welkomstwoord noemde hij dat het zo waardevol is dat we eindelijk weer mogen samenkomen. En hij benadrukte daarmee het belang van participatie in de wijk. Met het doorknippen van het lint, de knallende confetti en gezamenlijke toost werd deze dag feestelijk geopend.

Succesvolle creatieve workshops
Binnen konden de bezoekers onder het genot van een hapje en drankje uit eigen keuken niet alleen rondkijken, maar ook meedoen aan diverse creatieve workshops. Je kon bijvoorbeeld stempelen en kleien. En in de zaal mocht je theater maken en natuurlijk ook meedansen samen met de spelersgroep van Theater Klare Taal. Bij Krijg de Kleertjes werd veel kleding geruild en de mooie producten uit de winkel van Triade werden goed verkocht. Buiten werd met veel plezier gespeeld op het springkussen en stond er een rij bij het schminken. Kortom, het was een geslaagde Open Dag! Wij bedanken alle mensen die zijn geweest en mocht je nog eens in de buurt zijn, kom dan gerust nog eens binnen wandelen. Je bent van harte welkom!

Huis van de wijk Triade
Huis van de Wijk Triade is een werkpost van Driestroom. De assistent-medewerkers van Huis van de Wijk Triade maken hier onder meer keramieken schaaltjes, controleren puzzels voor 2Switch en werken bij kledingruilpunt Krijg de Kleertjes. Huis van de Wijk Triade heeft haar deuren geopend voor de buurt en andere organisaties, waarbij ontmoeting het sleutelwoord is. De verhuizing van Theater Klare Taal naar Huis van de Wijk Triade sluit hier naadloos bij aan.

Voor foto’s van deze leuke dag, bekijk dan onze Facebook!