Maak kennis met Janneke en Naomi!

We zitten inmiddels alweer een poosje op onze nieuwe locatie. Na een aantal maanden van wennen, veel regelen en het werken onder de nieuwe coronamaatregelen is er nu weer wat meer rust in de tent. Hoogste tijd om onze nieuwe stagiaires eens aan jullie voor te stellen! Vanaf september zijn wij versterkt met stagiaire Janneke op de dinsdagen en stagiaire Naomi op de donderdagen. Twee leuke enthousiaste meiden die zich hieronder graag willen voorstellen.

Ik ben Janneke Artz, 20 jaar oud en woon in een klein dorpje genaamd Ottersum. Sinds mijn 9e ben ik al gek op de spotlights. Vorig jaar heb ik mijn opleiding afgerond aan de Nederlandse Musical Academie. Ik merkte dat ik andere mensen graag in de spotlight wilde laten staan en besloot daarom de opleiding: Social Work (HAN) te gaan studeren. Tijdens mijn zoektocht naar een stage kwam ik Theater Klare Taal tegen en dacht: hier wil ik heel graag stagelopen! Dat is gelukkig gelukt. Het is heel uniek en bijzonder, de spelers geven elkaar zo veel energie, geweldig om te zien!! Ik loop met heel veel plezier stage bij deze theatergroep!

 

 

En mijn naam is Naomi Gill, 19 jaar oud en ik studeer Social Work Euregio aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben sinds september stagiaire bij Theater Klare Taal. Het is mijn eerste stage, en ik heb het ontzettend naar mijn zin! De groep wordt verbonden door positieve energie, gekke dansjes, grapjes en mooie toneelstukken die ze samen voorbereiden. Het is geweldig om te zien, en geweldig om mee te doen. Het is hard werken maar vooral ook heel gezellig. Ik had nog nooit eerder met deze doelgroep gewerkt dus ik leer iedere dag ontzettend veel van de groep en ga met veel plezier naar mijn stage.