Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins

Op vrijdag 22 september speelt Theater Klare Taal de première van hun nieuwe voorstelling ‘Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’ in ’t Mozaïek in Wijchen. De voorstelling gaat op deze dag om 20.15 uur officieel in première. Daar wil jij toch ook bij zijn? 

Het verhaal
Hoe zou het zijn als al je dromen uit zouden komen? Zou je dan varen op een zelfgebouwd schip op zee, ben je een miljonair die strooit met geld of ben je een filmster die optreedt voor duizenden gillende fans? Of zou je dan iemand zijn die je nu nog niet bent maar misschien wel zou kunnen worden?

Dit verhaal start bij het hebben van een droom en deze proberen te verwezenlijken. En dit kan natuurlijk alleen maar als alles om je heen klopt. Dat je de ruimte hebt om te dromen, er iemand is die je ondersteunt en er van je gehouden wordt.
In deze voorstelling laten we zien hoe krachtig liefde is en hoe mooi het is om te mogen dromen.

Over Theater Klare Taal
Theater Klare Taal is een theatergezelschap uit Elst. Bij theater Klare Taal spelen 15 acteurs en actrices met een (licht) verstandelijke beperking aan presentaties, performances en voorstellingen over alles wat hen bezighoudt en wat er in de wereld speelt. Onze voorstellingen zijn beeldend en muzikaal en zijn te volgen voor iedereen tussen de 6 en 106 jaar. Theater Klare Taal is onderdeel van Driestroom en werkt samen met Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ uit Arnhem. Sinds 2022 is Theater Klare Taal het huistheatergezelschap van Theater ’t Mozaïek in Wijchen.

10 jaar Theater Klare Taal
Dit jaar bestaat Theater Klare Taal 10 jaar. Een mooie mijlpaal! In november wordt dit groots gevierd met allerlei activiteiten. De première van de voorstelling ‘Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’ vormt de start van de feestelijkheden rondom het 10-jarig jubileum van Theater Klare Taal.

Wil jij ook bij de première van ‘Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’ zijn? Bestel dan snel je kaarten!

Wanneer: Vrijdag 22 september 2023
Tijd: 20.15 uur
Waar: Theater ’t Mozaïek, Campuslaan 6 (Wijchen)
Kaarten: € 14,50 p.p. en te bestellen via: www.mozaiekwijchen.nl/theater/voorstellingen

Bekijk hier de flyer van de voorstelling ‘Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’.

 

Theater_binnenkant-nieuw